<META http-equiv=Content-Language content=ru> <META name=robots content="all, follow" > <meta name="ROBOTS" content="ALL"> <META http-equiv=Pragma content=no-cache> <meta HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-STORE"> <meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache"> <meta NAME="DISTRIBUTION" CONTENT="GLOBAL"> <meta NAME="DOCUMENT-STATE" CONTENT="DYNAMIC"> <meta http-equiv="rating" content="general"> <meta http-equiv="revisit-after" content="3 days"> <META name=author content="Sergej Bukowski">
На стартовую страницу сайта
ПОИСК
ИСКАТЬ
На главную Добавить в избранное (Ctrl+D) Наши контакты Карта сайта
Главная /  Фото /   /   / 
страницы:
 1 
  показывать    фото на странице

КИЇВ, 26 травня 2011 р. Відбулося урочисте засідання Всесвітньої федерації ветеранів, у якому взяли участь, голова SCEA Дан-Вігго Бергтун, голова Всеукраїнської спілки учасників війни Володимир Воронцов, голова Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, голова Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України Володимир Маслаков, заступник міністра соціальної політики України Лідія Дроздова та інші.

Лідія Дроздова поінформувала, що у наступному році одноразова щорічна грошова допомога до 5 травня буде виплачена в однаковому розмірі як для ветеранів Великої Вітчизняної війни, так і для ветеранів Афганської війни та військових конфліктів на території інших держав, а також жертв нацистських переслідувань. Крім того, розмір цієї допомоги, починаючи з 2012 року, буде збільшуватися щорічно не менше як на 40 відсотків.

„Уже з другого півріччя 2011 року, - зазначила урядовець, - буде підвищено розміри пенсій для інвалідів Великої Вітчизняної війни, інвалідів Афганської війни та військових конфліктів, а також жертв нацистських переслідувань на 20-25 відсотків, потім протягом 2012-2015 року щорічно на ці ж відсотки. Особлива увага приділятиметься членам сімей загиблих та померлих військовослужбовців. З другого півріччя 2011 року доплати до пенсії зазначеним членам сімей будуть підвищені на 50 відсотків, а потім щорічно протягом 2012-2015 років на 30 відсотків”.

«Президент України Віктор Янукович під час виступу на урочистому засіданні, присвяченому 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, наголосив, що державою буде розроблено системний план дій щодо підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни, починаючи з другого півріччя 2011 року і до 2015 року включно. Питання соціального захисту ветеранів війни, чисельність яких в Україні на сьогодні становить 2.2 млн. осіб, були і залишаються одним з найголовніших завдань Уряду», - сказала, звертаючись до присутніх Лідія Дроздова.

Крім того, вона підкреслила, що в минулому році близько 500 інвалідів Великої Вітчизняної війни I групи, поліпшили житлові умови проживання. „В цьому році передбачено 40 млн. грн. на зазначені цілі”, - зазначила Лідія Дроздова. Вона також висловила вдячність ветеранським громадським організаціям України за активну участь у житті українського суспільства. Працюючи у складі громадських рад при центральних та місцевих органах виконавчої влади, вони беруть активну участь в роботі щодо удосконалення законодавства, підготовки та обговорення актів Уряду. За інформацією Лідії Дроздової, у державному бюджеті України щороку передбачаються асигнування для надання фінансової підтримки всеукраїнським громадським організаціям ветеранів. Обсяг коштів у 2011 році становить 11, 5 млн. гривень.
 
Також Лідія Дроздова зазначила, що лише у минулому році відновлено фінансування програми щодо забезпечення інвалідів різних категорій автомобілями, адже у 2009 році проводилось забезпечення автомобілями лише сімей, в яких проживали два або більше інваліди.
         
         
   
         
         
         
         
         
   
         
         
         
         
         
   
         
         
         
         
         
   
         
         
         
       
         
     
         
         
         

 

страницы:
 1 
  показывать    фото на странице
В начало страницы


разработка сайта   Чарльз Буковски  

Персональная станция <SerBuk radio>
НАГРАДЫ
 
КАТАЛОГ
 
НОВОСТИ
 

 
Сайт заслуженного журналиста Украины Сергея Буковского.     Принимаются благотворительные взносы на поддержку и развитие сайта
Все права на материалы используемые на сайте принадлежат их авторам.
Перепечатка материалов в любом виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии:
указание имени и адреса нашего ресурса         
© 2003 "BUKOWSKI"
      

Письма читателей
Страница 3538
Всего 8555170